Metalne noge za stolove - serija T
" T " metalne noge su osnovni i neophodni elementi za podkonstrukciju Vašeg stola. Možete videti četiri grupe proizvoda : (Parma, Roma, Venezija i Firenza) .


  
Metalne noge za stolove - serija P
" P " metalne noge su naša druga serija metalnih nogu za stolove. Od prve serije razlikuju se po obliku (izgledu) i dodatnim elementima koji su neophodni za povezivanje konstrukcije. Možete pogledati tri serije : (Optimo, Comfort i Ergo) .

  
Vezaci za noge - serija T i serije P
Vezači su neophodni elementi za spajanje metalnih nogu koje ste odabrali. Razlikuju se za određene grupe metalnih nogu kao i za različite dimenzije ploče koju koristite ...

  
Samostalne metalne noge
Metalne samostalne noge koriste se pojedinačno ili u paru u zavisnosti od konfiguracije i oblika radne ploče. Neki od modela samostalnih nogu se koriste i kao dodatni elementi ugaonih podkonstrukcija stolova.

  
Metalna maske sa perforacijom
Perforirane maske su dodatni elementi koji imaju funkcionalnu i estetsku primenu kod formiranja radnih stolova.

  
Podnožja ormara, kaseta i kreveta
U ovoj grupi proizvoda mozete videti razlicite modele ramova i nogica za Vas ormar, kasetu ili krevet koji ce omugućiti veću funckcionalnost i stabilnost elemenata. Osim čvrstine i estetskog izgleda ovi modeli se odlikuju lakom i brzom montažom.

  
Dodatni elementi stolova
Dajte vašem stolu punu funkcionalnost koristeći dodatne elemente za stolove kao sto su klizni nosač za tastaturu ili nosač kućista računara i sl. ...

  
Arhivske / magacinske etažne police
Etažne police su dizajnirane i izrađene tako da njihova izdržljivost i nosivost svake etaže nije umanjila estetski izgled i funkcionalnost. S obzirom na kvalitet izrade i završne obrade police nisu namenjene isključivo za magacine nego ih možete koristiti i u kancelariskom prostoru.

 
Proizvodni proces i tehnologija Proizvodni proces i tehnologija
U procesu serijske proizvodnje svakog našeg proizvoda koriste se najsavremenije mašine koje zadovoljavaju evropske i svetske standarde. Opisati u par rečenica samu proizvodnju i koje su zajedničeke osobine proizvoda npr. vrši se plastifinacija u sivoj i crnoj boji umesto farbanja...