Robu možete poručiti direktno sa našeg sajta. Ukoliko ste naša nova mušterija prodaja će proveriti unete podatke, pa Vas molimo da ih korektno uneste. 


1.                             

2.                             

3.                             

4.                             

5.                             

6.                             

7.                             

8.                             

9.                             

10.                           


             

 

On-line Narudžbunica će Vam pomoći da što pre i lakše dođete do vaše robe. Asortiman naših proizvoda možete pogledati na strani proizvoda kao i deteljne podatke za svaki od njih, dok cenovnik naših proizvoda možete pogledati na strani cenovnik. Narudžbenica se sastoji od 3 koraka:

1. U prvom koraku odaberite proizvode koje želite da naručite i to tako što će te prvo čekirati prvu stavku, zatim odabrati grupu proizvoda. Ukoliko grupa proizvoda ima serije proizvoda morate izabrati i željenu seriju, a zatim će Vam se ponuditi lista prozvoda gde možete izabrati traženi proizvod. Ostaje još da izaberete željenu bolju i unesete količinu koju želite da naručite. Količina mora biti unešena ! Ponovite postupak za svaku stavku narudžbenice. Narudžbenica ima najviše 10 stavki i ukoliko želite da naručite više proizvoda koristite je više puta.

2. U drugom koraku možete da pregledajte narudžbenicu i ukoliko vidite greške vratite se na prvi korak i ispravite ih, ako je sve korektno unešeno pređite na sl. korak.

3. U trećem koraku izaberite da li ste pravno ili fizičko lice i u zavisnosti od izabranog prikazaće Vam se forma za unos Vaših ličnih podataka kako bi mogli da kreiramo profakturu (račun) na osnovu tih podataka. Zatim kliknite na "Poruči" i vaša narudžbenica biće prosleđena prodaji.

Ukoliko postoje greške pri unosu program će ih registrovati i upozoriće Vas na greške. Neophodno je da ih ispravite kako bi ste mogli da poručite robu.

Ukoliko ste naša nova mušterija ili postoje sporni podaci, prodaja će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Ukoliko ste firma profaktura će biti poslata u najkraćem mogućem roku na unetu mail adresu ili FAX.

Hvala Vam što ste posetili naš sajt i informisali se o našim proizvodima