NEW LINE Support je preduzeće koje se bavi dizajniranjem i proizvodnjom metalnih podkonstrukcija za kancelarijske stolove sa  pripadajućim dodacima, kao i ostale opreme od metala za opremanje kancelarija. Svi elementi  su brižljivo dizajnirani i projektovani kako bi zadovoljili visoke standarde kupaca i ergonomiju koja obezbeđuje ugodan rad u kancelarijama i radnim prostorijama.

a4

U samom procesu proizvodnje koristimo savremene CNC mašine za obradu lima i cevi, renomiranih svetskih proizvođača (nemački TRUMPH, japanska AMADA, švajcarska GEMA), što nam pored angažovanja visokostručnog osoblja u okviru projektnog biroa omogućava da postignemo visoku funkcionalnost i kvalitet naših prizvoda.

Produktivnost i velika fleksibilnost u eksploataciji ovih mašina nam omogućuje da odgovorimo zahtevima klijenata i van okvira našeg standardnog proizvodnog programa.

a6

Rezultat ovakvog pristupa je višegodišnje lidersko pozicioniranje  NEW LINE-a na tržištu. Kvalitetom naših proizvoda zadovoljstvo je iskazao veliki broj kupaca, među kojima su Findomestic Banka, Ktitor, OTP Banka, Don Kafa, SB Alsan, Johnson&Johnson, Teleko Srbija, Beogradska Univerzijada, BIG BANG, Id Interaktiv itd...

 

Preduzeće “ New Line Support “ u procesu proizvodnje koristi  savremene numeričke  mašine kao što je CNC probijačica - laser renomiranog nemačkog proizvodjača “Trumph “ i CNC apkant presa upravljiva po sedam osa japanskog proizvodjača “ Amada '.

a1


Projektovanje standardnih proizvoda  i proizvoda po zahtevu poručioca izvodi se u našem projektnom birou i obavlja ga visoko stručno osoblje.


a2

 

Usluga izrade specifičnih elemenata i konstrukcija uz primenu savremenih tehnologija u obradi metala osigurava visok i ujednačen kvalitet proizvoda gde značajno mesto zauzima i završna obrada ( elektro-statičko nanošenje praha ) koja se obavlja u savremenom tehnološkom sistemu za “ plastifikaciju “ poznatog švajcarkog proizvodjaca “Gema“.

 

9

 

Visok kvalitet izrade proizvoda i poštovanje dogovorenih rokova naši su primarni principi posovanja.

 

a3

 

CNC obrada


HighQuality video (31 MB)

Sečenje i savijanje


HighQuality video (40 MB)

Zavarivanje i plastifikacija


HighQuality video (25 MB)

Proizvodi Cenovnik Kontakt