Konfigurator je zamišljen da  na što jednostavniji način dođeete do potrebnih elemenata kako bi ste sklopili Vaš radni sto. U upustvu sa desne strane je objašnjeno kako se koristi ova elektronska forma.

1. Izaberite širinu ploče

    
             
            
    

          

   

         
 


 

Konfigurator će Vam pomći da što lakše i brže dođete do informacije "koji su vam elementi potrbni" da bi ste Vašu ploču (medijapan, univer, puno drvo...) pretvorite u radni sto. U primerima smo naveli ploče koje se najčešće koriste.  Ukoliko Vaša ploča prilično odstupa po obliku i dimenzijama od ponuđenih, molimo Vas kontaktirajte nas kako bi smo Vam puižili pravu informaciju.

1. U prvom koraku izaberite ploču koja je najsličnija Vašoj

2. U drugom koraku izaberite željeni tip metalnih nogu koji će te koristiti. Asortiman naših proizvoda možete pogledati na strani proizvoda kao i deteljne podatke za svaki od njih, dok cenovnik naših proizvoda možete pogledati na strani cenovnik.

Konfigurator će Vam zatim prikazati koliko nogu Vam je potrebno kao i sve dodatne elemente koje morate naručiti kako bi ste sklopili Vaš sto. Takođe videćete i cene elemenata po poslednjem ažuriranom cenovniku

3. Ostaje još da unesete Vaše podatke i naručite elemente konfiguracije.

Sledeće 2 slike Vam takođe mogu pomoći

1

2Molimo Vas da unesete sve podatke, osim eventualno e-mail adrese kako bi prodaja mogla da realizuje Narudžinu.

Ukoliko postoje greške pri unosu program će ih registrovati i upozoriće Vas na greške. Neophodno je da ih ispravite kako bi ste mogli da poručite robu.

Ukoliko ste naša nova mušterija ili postoje sporni podaci, prodaja će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Ukoliko ste firma profaktura će biti poslata u najkraćem mogućem roku na unetu mail adresu ili FAX.

Hvala Vam što ste posetili naš sajt i informisali se o našim proizvodima !